• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00
  • Goed verpakt

    Alle spullen worden zeer goed en persoonlijk door ons verpakt.

  • 24 uur

    Na betaling wordt de bestelling direct verzonden en binnen  24 uur in huis.

  • Service

    Zeer kundige mensen beschikbaar voor vragen en advies tijdens kantooruren.

x
20 - 40 euro
  • Becherovka NIEUW

    Becherovka - likeur

    • 1.00 liter
    • 38.00 %

    Kleur: strogeel. Neus: aroma’s van kaneel, anijs, kruidnagel, gember,munt en piment. Smaak: eerst tamelijk zoet, maar al snel steeds bitterder met tonen van kaneel, kruidnagel, bittere kruiden, engelwortel, zoethout en cichorei.

  • Bluecoat - American Dry Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 47.00 %

    Bluecoat is vernoemd naar de strijders uit de Amerikaanse Vrijheidsoorlog. Hij wordt in Philadelphia gemaakt in een “met de hand getimmerde” koperen pot still. De basis is een vijfvoudig distillaat uit maïs, tarwe, gerst en rogge. Als botanicals worden onder meer organische jeneverbes, Amerikaanse citrusschil, engelwortel en korianderzaad gebruikt, de overige ingrediënten zijn een goed bewaard geheim. Bluecoat American Dry Gin won op de San Francisco World Spirits Competition 2013 een Double Gold medaille.

  • Botanist - Islay Dry Gin - gin

    • 1.00 liter
    • 46.00 %

    Botanist wordt op Islay door Bruichladdich gedistilleerd. Hiervoor wordt de “Ugly Betty” (een Lomond still) ingezet. Naast de 9 standaard gin-ingrediënten worden nog 22 andere planten, kruiden en wortels gebruikt. Deze zijn alle afkomstig van het eiland en worden speciaal door 2 botanisten verzameld. Volgens Master Distiller Jim McEwan zou de originele usquebaugh van Islay meer verwantschap hebben met deze gin, dan met de huidige malt whisky.

  • Château de Montifaud - L10 Premium - cognac

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    Naast wijngaarden in de Petite Champagne heeft Montifaud ook bezittingen in de Grande Champagne. Voor deze L10 Premium worden deze geblend tot een Fine Champagne cognac. Na een eerste rijping van ongeveer twaalf maanden op jonge vaten wordt de cognac overgestoken op oude vaten. In totaal rijpt deze cognac ongeveer tien jaar. 

    Kleur: roodgoud. Neus: aroma’s van steenfruit en bloemen met accenten van vanille kruidig eikenhout. Smaak: soepel en zacht, de bloemige tonen van de neus krijgen meer het karakter van droogbloemen, met tonen van pruimen, abrikozen en vanille. In de volle afdronk krijgt hij nog fijne tonen van eikenhout.

  • Château de Montifaud - VSOP - cognac

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    CHÂTEAU MONTIFAUD COGNAC VSOP - 10 jaar oud.
    Appellation Cognac Petite Champagne Contrôlée. 

    Deze oudere VSOP Cognac, heeft eerst 10 tot 12 maanden gerijpt in nieuwe eiken vaten, daarna overgestoken op gebruikte of "Roux" vaten.

    Goud van kleur, geuren van bloesem, droogbloemen en fruit.
    Volle smaak van rijpe peer en abrikoos, zachte en volle afdronk, lang, met vanille en cacao tonen.

  • Château du Breuil - Réserve du Château - 8 Ans d'Age - Pays d’Auge NIEUW

    Château du Breuil - Réserve du Château - 8 Ans d'Age - Pays d’Auge - calvados

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    Deze assemblage van tenminste acht jaar gerijpte calvados is zeer soepel en heeft een geweldige balans tussen de fruitigheid van verse appels, de rijkdom van een oude calvados en het karakter van Normandië. Met name de tonen van diverse noten geven hem extra diepgang.

    Kleur: amber. Neus: mooie combinatie van gedroogde appels en kruidig eikenhout met accenten van was en noten. Smaak: verfijnd zoet met tonen van gekonfijte appels, walnoot, hazelnoot, amandel, vanille en kruidige accenten van eikenhout. In de lange afdronk heeft hij een heel prettig bittertje.

  • Château du Breuil - VSOP - Pays d’Auge - calvados

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    Met zijn leeftijd van minstens vier jaar is VSOP een zeer verfijnd en zacht digestief. Hij heeft een prachtig evenwicht tussen de frisheid van verse appels en de zoetheid van compote. Ondanks zijn lange rijping op eikenhout staat het fruitige karakter voorop. Kleur: licht amber.

    Neus: aroma’s van appels staan voorop gevolgd door accenten van cider, appelcompote, eikenhout, vanille en cacao. Smaak: verfijnde tonen van verse appels en apfelstrudel in combinatie met kruidigheid van het eikenhout. In de zuivere afdronk krijgen de tonen van appel een accent van kaneel.

  • Diamond - London Dry Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 45.00 %

    Diamond Gin is een klassieke London Dry Gin die door een van Duitslands beste distillateurs op speciaal recept wordt gedistilleerd voor Unique Liquids. Dit is hetzelfde bedrijf dat ook de whisky’s van Malts of Scotland en de rums van Isla del Ron bottelt. Gezien hun reputatie ligt de lat dus hoog. Diamond Gin voldoet probleemloos aan die hoge verwachting, rijk, zacht en in balans.

  • Diamond - Port Cask Finish - London Dry Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 45.00 %

    Een uniek experiment van Thomas Ewers (Malts of Scotland, Isla del Ron) leidde tot deze bijzondere gin. Zijn alom hoog gewaardeerde Diamond Gin kreeg een finish van zes maanden op portvaten (pipes, voorheen gebruikt voor Royal Oporto LBV). Het resultaat is vooral gin, maar met een fijne extra laag van rood fruittonen. Voor een heerlijk zonnige G&T gebruik je een niet al te bittere tonic, puur of met ijs is het een heerlijk aperitief, maar onze favoriet is toch de “Pratty Portini”: een derde deel Diamond PCF, een derde Taylor’s Chip Dry, een derde Noilly Prat, stirred not shaken, gegarneerd met bramen. Eindeloos genieten!

  • Domaine Tariquet - 12 Ans - Folle Blanche NIEUW

    Domaine Tariquet - 12 Ans - Folle Blanche - armagnac

    • 0.70 liter
    • 48.20 %

    Tariquet bottelt een speciale serie van drie armagnacs die volledig uit folle blanche zijn gedistilleerd. Daarbij worden ze ook nog op vatsterkte gebotteld. Folle blanche is de druif die de mooiste distillaten geeft. Helaas zijn de opbrengsten laag en is de soort gevoelig voor ziektes. In deze twaalf jaar oude komt met name de rijkheid en frisheid van het fruit naar voren. Een geweldige Bas-Armagnac.

  • Domaine Tariquet - 8 Ans - Folle Blanche NIEUW

    Domaine Tariquet - 8 Ans - Folle Blanche - armagnac

    • 0.70 liter
    • 50.50 %

    Deze acht jaar oude Bas-Armagnac wordt gestookt uit 100% folle blanche. Bovendien wordt hij op vatsterkte (brut de fût) gebotteld. Folle blanche is een lastige druif (gevoelig voor ziekten en relatief lage opbrengsten), maar levert wel het distillaat met de hoogste kwaliteit. In deze prachtige armagnac komt dat karakter geweldig tot uiting.

  • Domaine Tariquet - VSOP - Carrément NIEUW

    Domaine Tariquet - VSOP - Carrément - armagnac

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    De VSOP van Domaine Tariquet wordt gestookt uit twee druivensoorten: ugni-blanc (60%) en baco (40%). De jongste spirit die gebruikt wordt, heeft tenminste zeven jaar gerijpt. Deze armagnac wordt in een schitterende vierkante fles gebotteld.

  • Domaine Tariquet - XO NIEUW

    Domaine Tariquet - XO - armagnac

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    Voor de XO gebruikt Tariquet alleen armagnacs die ten minste vijftien jaar zijn gerijpt. De gebruikte druiven soorten zijn ugni-blanc en baco. Ze worden al voor de spirit op fust gaat in de verhouding 60%/40% gemengd. Dit is een prachtig verfijnde Bas-Armagnac.

  • Etsu - Handcrafted Gin NIEUW

    Etsu - Handcrafted Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 43.00 %

    Etsu is het Japanse woord voor plezier en dat is precies wat deze gin beoogt. Hij wordt met hoofdzakelijk Japanse botanicals gestookt, waaronder bessen, pepers, theebladeren en vers citrusfruit. De belangrijkste daaronder zijn yuzu en verse pepers van Okinawa. Het levert een heerlijk frisse gin op met een mooie balans tussen fris citrusfruit en warme kruidigheid.

    € 33,95 € 36,95
  • Hendrick's Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 41.40 %

    Bijzondere small batch gin (450 liter per batch), sinds 1999 geproduceerd door William Grant & Sons. Voor distillatie wordt gebruik gemaakt van 2 verschillende stills (Carter-Head en pot-still) die elk een geheel eigen karakter opleveren. Vervolgens worden deze distillaten gemengd onder toevoeging van komkommer- en Bulgaarse rozenessence. Dit en het gebruik van andere aparte smaakmakers (Javaanse peper, vlierbloesem, kamille, knolspiraea en karwijzaad) geeft Hendrick’s zijn unieke eigen smaak.

  • Jajem - Organic Jenever - jenever

    • 0.70 liter
    • 35.00 %

    Jajem (bargoens voor jenever) werd in 2015 ontwikkeld door drie Amsterdamse horeca-ondernemers. De jenever wordt in Amsterdam-Noord gestookt door Pieter Verhoeven. Jajem bestaat uit 15% moutwijn, neutrale graanalcohol en distillaten van jeneverbes, hibiscus, citroengras en vlierbloesem. Er wordt alleen gebruikt gemaakt van biologisch verbouwde ingrediënten.

Ga naar pagina:
| 1 | 2 | »