• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00
  • Goed verpakt

    Alle spullen worden zeer goed en persoonlijk door ons verpakt.

  • 24 uur

    Na betaling wordt de bestelling direct verzonden en binnen  24 uur in huis.

  • Service

    Zeer kundige mensen beschikbaar voor vragen en advies tijdens kantooruren.

x
Fles
  • Averna - Amaro Siciliano - likeur

    • 0.70 liter
    • 29.00 %

    Kleur: donker amber. Neus: zact en zoet met aroma’s van bittere sinaasappel, vanille, granaatappel, citrusschilletjes, kruidnagel, anijs en zoete tabak. Smaak: zoet en romig met tonen van vanille, bittere sinaasappel, koffie, karamel, lievevrouwebedstro, rozemarijn, gentiaan, kinine, alsem granaatappel en gekonfijte citrusschilletjes. In de afdronk komt de bitterheid wat sterker naar voren.

  • Bache Gabrielsen - XO (literfles) - cognac

    • 1.00 liter
    • 40.00 %

    Speciaal voor travel retail bottelde Bache Gabrielsen deze fijne XO. De cognac werd gestookt uit ugni blanc druiven en rijpte minstens tien jaar op kleine vaten van Frans eikenhout. Het resultaat is een zijdezachte en fruitige cognac met een prachtig evenwicht tussen levendigheid en rijpheid.

    Kleur: amber. Neus: een heerlijke mengeling van de aroma’s van jasmijn, iris, banaan en pruimen. Smaak: tonen van geroosterde hazelnoten, gekonfijt fruit, amandelen en mokka. De afdronk is zowel levendig als rijp.

  • Becherovka - likeur

    • 1.00 liter
    • 38.00 %

    Kleur: strogeel. Neus: aroma’s van kaneel, anijs, kruidnagel, gember,munt en piment. Smaak: eerst tamelijk zoet, maar al snel steeds bitterder met tonen van kaneel, kruidnagel, bittere kruiden, engelwortel, zoethout en cichorei.

  • Bluecoat - American Dry Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 47.00 %

    Bluecoat is vernoemd naar de strijders uit de Amerikaanse Vrijheidsoorlog. Hij wordt in Philadelphia gemaakt in een “met de hand getimmerde” koperen pot still. De basis is een vijfvoudig distillaat uit maïs, tarwe, gerst en rogge. Als botanicals worden onder meer organische jeneverbes, Amerikaanse citrusschil, engelwortel en korianderzaad gebruikt, de overige ingrediënten zijn een goed bewaard geheim. Bluecoat American Dry Gin won op de San Francisco World Spirits Competition 2013 een Double Gold medaille.

  • Bobby’s - Schiedam Dry Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 42.00 %

    Bobby’s is genoemd naar Jacobus “Bobby” Alfons, de grootvader van de maker. Na zijn repatriëring vanuit Ambon begon hij uit heimwee de Nederlandse jenever te infuseren met Oosterse kruiden. Het recept voor deze Pinang Raci werd het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Bobby’s gin. Samen met master distiller Ad van der Lee (Herman Jansen) gingen de kleinzonen (en broers) David en Sebastiaan op zoektocht. Dat leidde na twee jaar tot de introductie van Bobby’s gin in 2014.

  • Botanist - Islay Dry Gin - gin

    • 1.00 liter
    • 46.00 %

    Botanist wordt op Islay door Bruichladdich gedistilleerd. Hiervoor wordt de “Ugly Betty” (een Lomond still) ingezet. Naast de 9 standaard gin-ingrediënten worden nog 22 andere planten, kruiden en wortels gebruikt. Deze zijn alle afkomstig van het eiland en worden speciaal door 2 botanisten verzameld. Volgens Master Distiller Jim McEwan zou de originele usquebaugh van Islay meer verwantschap hebben met deze gin, dan met de huidige malt whisky.

  • Broker's - London Dry Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    Deze gin is een creatie van de broers Andy en David Dawson. Hij is sinds 1998 op de markt en wordt naar een 200 jaar oud recept in een koperen pot still gedistilleerd in de Hood River Distillery nabij Birmingham. De basis is een viervoudig gedistilleerde tarwespirit, hierop worden de botanicals 24 uur geweekt, waarna een vijfde en laatste distillatieronde volgt. Er worden tien verschillende botanicals gebruikt, te weten: engelwortel (Polen), cassiaschors (Indonesië), kaneel (Seychellen), korianderzaad (Bulgarije), jeneverbes (Macedonië), citroenschil (Spanje), zoethout (Italië), nootmuskaat (India), sinaasappelschil (Spanje) en liswortel (Italië).

  • Campari - likeur

    • 1.00 liter
    • 25.00 %

    Kleur: helder kersenrood. Neus: aroma’s van bittere sinaasappel, zoete citroen, kruidnagel, kaneel en aardse en bittere kruiden. Smaak: na een zoet begin volgen tonen van fris citrus fruit en vervolgens komt de bitterheid met tonen van bittere sinaasappel, engelwortel, kinine,rozemarijn, alsem, venkel en lievevrouwebedstro. De afdronk is lang en bitterzoet.

  • Chartreuse - Jaune NIEUW

    Chartreuse - Jaune - likeur

    • 0.70 liter
    • 43.00 %

    Chartreuse kruidenlikeur is vernoemd naar het Kartuizerklooster Grande Chartreuse in de Franse Alpen en bereid door Kartuizer monikken De Grande Chartreuse is het moederhuis en het eerste klooster van de orde van de Kartuizers. Het klooster ligt in de gemeente Saint-Pierre-de-Chartreuse, midden in de Chartreuse aan de voet van de Grand Som, op ongeveer twintig kilometer ten noorden van de stad Grenoble. De drank bestaat uit 130 verschillende kruiden uit de Alpen en specerijen. De basis van alle likeuren vormt de elixer, nog steeds naar het ingewikkelde receptuur gemaakt, dat in 1605 in het bezit kwam van de monniken en toen al als erg oud gezien werd. De Chartreuse likeuren behoren tot de meest complexe producten op drankgebied. De gele Chartreuse is wat zachter en zoeter dan de groene versie.

  • Château du Breuil - 12 Ans d'Age – Pays d'Auge - calvados

    • 0.70 liter
    • 41.00 %

    Zijdezacht en met een fantastisch evenwicht tussen fruitigheid en houttonen, zo kun je deze calvados het beste omschrijven. De keldermeesters van het château maken een zorgvuldige assemblage van verschillende appelsoorten. Het geblende distillaat rijpt vervolgens minstens twaalf jaar op eikenhouten vaten.

    Kleur: donker goud. Neus: aroma’s van frisse en rijpe appels, vanille, amandel, droogbloemen en kokos. Smaak: tonen van appels, gedroogd fruit, toffee, citroenschilletjes, vanille en kruidig eikenhout. De afdronk is verfijnd, zacht en complex.

  • Château du Breuil - VSOP - Pays d’Auge - calvados

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    Met zijn leeftijd van minstens vier jaar is VSOP een zeer verfijnd en zacht digestief. Hij heeft een prachtig evenwicht tussen de frisheid van verse appels en de zoetheid van compote. Ondanks zijn lange rijping op eikenhout staat het fruitige karakter voorop. Kleur: licht amber.

    Neus: aroma’s van appels staan voorop gevolgd door accenten van cider, appelcompote, eikenhout, vanille en cacao. Smaak: verfijnde tonen van verse appels en apfelstrudel in combinatie met kruidigheid van het eikenhout. In de zuivere afdronk krijgen de tonen van appel een accent van kaneel.

  • Château Montifaud - Napoleon - cognac

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    De Napoleon van Montifaud is zoals vrijwel al hun cognacs volledig afkomstig uit de Petite Champagne. Met zijn achttien jaar rijpt hij veel langer dan wettelijk is voorgeschreven. Dit is een zeer fijne cognac, vol en zacht met de nadruk op bloemige en fruitige tonen, maar ook wat lichte rancio. Dit geeft hem extra diepgang en complexiteit. 

    Kleur: amber. Neus: lekker bloemig, samen met aroma’s van vanille, karamel, gebrande noten, gedroogde abrikozen en hints van leer en cederhout. Smaak: vol en zacht, tonen van gedroogd fruit, pruimen, sinaasappel, vanille, noten en licht rancio. De afdronk is lang en geconcentreerd met een wat grotere rol voor de rancio.

  • Dellavalle - Amarone Gran Cuvée NIEUW

    Dellavalle - Amarone Gran Cuvée - grappa

    • 0.70 liter
    • 42.00 %

    Naast typisch Piëmontese wijnen en druivensoorten distilleert Dellavalle ook most uit andere delen van Italië. Amarone is die prachhtige wijn uit het Veneto gebied die gemaakt wordt met gedroogde druiven. Deze grappa rijpt twaalf maanden op eikenhouten vaten. Het weelderige karakter van de wijn komt ook terug in de grappa. Hij geurt naar kersen, kruiden en gedroogd fruit. De smaak is harmonieus en licht zoet met tonen van rood fruit, vanille en kruiden.

  • Dellavalle - Barbera Gran Cuvée NIEUW

    Dellavalle - Barbera Gran Cuvée - grappa

    • 0.70 liter
    • 42.00 %

    Na nebbiolo is barbera de andere grote druif uit Piëmont en daaruit wordt deze grappa gestookt. Voordat hij gebotteld wordt, rijpt de grappa minstens twaalf maanden op eikenhouten vaten. De neus is elegant en kruidig met aroma’s van rode bessen en getoast eikenhout. De smaak is rond en krachtig met tonen van gedroogde vijgen en vanille.

  • Dellavalle - Greco di Tufo Gran Cuvée NIEUW

    Dellavalle - Greco di Tufo Gran Cuvée - grappa

    • 0.70 liter
    • 42.00 %

    De most voor deze grappa is afkomstig uit Campanië. Greco di Tufo is een van oorsprong Griekse druivensoort die in de oudheid in het dorpje Tufo in Avellino zou zijn aangeplant. Dit is een zeer verfijnde en vriendelijke grappa. Hij geurt en smaakt naar bloemen, rozijnen, gebakken appels, rode druiven, vanille, sandelhout en peperige kruiden.

  • Dellavalle - Nebbiolo NIEUW

    Dellavalle - Nebbiolo - grappa

    • 0.70 liter
    • 42.00 %

    Deze fijne grappa wordt gedistilleerd uit de nebbiolo druif, natuurlijk het bekendst als de druif waar Barolo van wordt gemaakt. Na distillatie wordt de grappa te rusten gelegd op rvs vaten. Hierna wordt hij gebotteld op een sterkte van 42%. De smaak is vol en zacht met fijne bloemige en fruitige tonen en een klein zoetje.

Ga naar pagina:
| 1 | 2 | 3 | 4 | »