• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00
  • Goed verpakt

    Alle spullen worden zeer goed en persoonlijk door ons verpakt.

  • 24 uur

    Na betaling wordt de bestelling direct verzonden en binnen  24 uur in huis.

  • Service

    Zeer kundige mensen beschikbaar voor vragen en advies tijdens kantooruren.

x
Nederland
  • 3 Kilos - Ultra Premium Vodka - wodka

    • 1.00 liter
    • 40.00 %

    3 Kilos is een nieuwe premium Amerikaanse vodka in een zeer opmerkelijke verpakking. De fles is ontworpen om de Gold Reserve Act uit 1934 te eren. Met deze wet verbood president Roosevelt het meeste privé-eigendom van goud. Al het ingeleverde edelmetaal werd omgesmolten tot goudstaven en bewaard in het in 1937 speciaal gebouwde en zwaar beveiligde Fort Knox. Dit alles inspireerde eigenaar Prestige Royal Liquids tot de naam van de vodka en het ontwerp van de fles. 3 Kilos staat voor het gewicht van een baar goud en de fles heeft de vorm van een goudstaaf.

  • Bobby’s - Schiedam Dry Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 42.00 %

    Bobby’s is genoemd naar Jacobus “Bobby” Alfons, de grootvader van de maker. Na zijn repatriëring vanuit Ambon begon hij uit heimwee de Nederlandse jenever te infuseren met Oosterse kruiden. Het recept voor deze Pinang Raci werd het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Bobby’s gin. Samen met master distiller Ad van der Lee (Herman Jansen) gingen de kleinzonen (en broers) David en Sebastiaan op zoektocht. Dat leidde na twee jaar tot de introductie van Bobby’s gin in 2014.

  • Esbjaerg Vodka NIEUW

    Esbjaerg Vodka - wodka

    • 1.00 liter
    • 40.00 %

    Esbjaerg is een zeer zuivere en zachte vodka. Hij wordt gemaakt met uit tarwe gestookte graanalcohol en kristalzuiver water. Bovendien wordt hij ook nog gefilterd over actieve houtskool. Esbjaerg wordt geproduceerd door de Boomsma distilleerderij in Leeuwarden.

  • Loopuyt - Dry Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 45.10 %

    Loopuyt werd vanaf de zomer van 2013 ontwikkeld als een zgn. New Western Gin. Deze stijl van gin kenmerkt zich door een zeer evenwichtige balans van de gebruikte botanicals. Bij de traditionele London Dry Gin is jeneverbes altijd prominent aanwezig en bij veel van de nieuwe small batch gins is vaak een wat obscuurder ingrediënt prominent aanwezig. Loopuyt maakt gebruik van twaalf botanicals die alle apart worden gedistilleerd om vervolgens te worden geassembleerd tot een gin van grote kwaliteit. Die botanicals zijn jeneverbes, lavendel, sinaasappel, verse grapefruitschil, kinabast, nootmuskaat, verse framboos, kardemom, incabessen, moerbeibessen, gojibessen en koriander. Loopuyt wordt in Schiedam gedistilleerd door Master Distiller Jaco van der Leun.

  • Sayah - Spekkoek - likeur

    • 0.50 liter
    • 14.90 %

    Sayah heeft als enige likeur, de unieke smaak van spekkoek! Wanneer u Sayah drinkt, dan proeft u de aangename smaak van vloeibare cake , gecombineerd met gebrande suiker en de kruidige warme smaak van kaneel, kruidnagel, kardemom met eenvleugje nootmuskaat. In de afdronk treft u tonen aan van anijs en echte vanille. 

    Persbericht: We zijn verheugd jullie te kunnen melden dat we een award hebben gewonnen op de International Wine and Spirit Competition 2013 in Londen. Onze likeur is door een vakjury bekroond met het zilver! Als nieuwkomer zijn we super trots op deze prijs en zien dit als internationale waardering voor onze unieke smaak, de smaak van spekkoek!

  • Three Corners Dry Gin - Van Wees - gin

    • 0.50 liter
    • 42.00 %

    Three Corners is een klassieke gedistilleerde dry gin. Volgens Master Distiller Fenny van Wees betekent dit dat alle botanicals worden meegedistilleerd met het graandistillaat. Er wordt dus geen gearomatiseerde alcohol toegevoegd. Voor het graandistillaat wordt gebruik gemaakt van tarwe, mais en gerst. De botanicals zijn de klassieke ingrediënten jeneverbes, citroen, koriander, angelica en een aantal geheime kruiden. De naam is afkomstig van de plek waar A. van Wees distilleerderij de Ooievaar is gevestigd: de Driehoekstraat in hartje Amsterdam.

  • Van Wees - Jonge Amsterdamsche Graangenever - jenever

    • 0.70 liter
    • 35.00 %

    Als een van de weinige wordt voor de jonge jenever van distilleerderij de Ooievaar geen alcohol uit melasse gebruikt. Hij wordt gestookt uit vier soorten moutwijn (tarwe, rogge, maïs en gerst), graandistillaat, jeneverbes en een geheim kruidenmengsel. Fluweelzacht en verfijnd zoet.

  • Van Wees - Loyaal Oude Genever NIEUW

    Van Wees - Loyaal Oude Genever - jenever

    • 0.70 liter
    • 42.00 %

    Loyaal Oude Genever komt op bijzondere wijze tot stand. Het is een combinatie van pure moutwijn, acht verschillende geherdistilleerde moutwijnen en een graandistillaat. Per type moutwijn worden naast jeneverbes verschillende soorten kruiden gebruikt. Na distillatie rusten de geneverdistillaten op eikenhouten vaten voordat ze gemengd worden tot Loyaal. Hierna wordt Loyaal op drinksterkte op eikenhouten vaten gestoken om de smaken goed te laten huwen. Dit hele procedé leidt uiteindelijk tot een grote rijkdom aan smaken en een geweldige neus.

  • Zuidam - Dutch Courage - Aged Dry Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 44.00 %

    Zuidam’s Aged Gin is in de basis hetzelfde distillaat als de Dutch Courage Dry Gin waar gebruikt wordt gemaakt van vers citrus fruit en gedistilleerd in kleine batches. Waar deze voor de botteling slechts een rustperiode van drie maanden doormaakt, wordt de Aged Gin negen maanden op 200 litervaten van Amerikaans eikenhout gerijpt. De gin wint hierdoor aan kracht en diepgang, zonder zijn verfijning te verliezen. De vaten geven een verleidelijk laagje van vanille en kruiden aan de gin. Maar de gin blijft nog steeds fris en fruitig van smaak. Het resultaat is absoluut verrassend.

  • Zuidam - Dutch Courage - Dry Gin - gin

    • 1.00 liter
    • 44.50 %

    Voor Zuidam gin worden alle ingrediënten apart gedistilleerd. Dit leidt tot 14 distillatierondes, 5 voor de basis-spirit (graan) en 9 voor de planten (Italiaanse jeneverbes en iriswortel, Marokkaanse koriander, engelwortel, Spaanse sinaasappel en citroen, hele vanillebonen uit Madagascar, Indiase zoethoutwortel en kardemombonen uit Sri Lanka). Vervolgens wordt de gin geblendt  en 3 maanden gerijpt.

    Zuidam Dutch Courage Dry Gin is bekroont met een Gouden Medaille tijdens de International Spirits Challenge 2012.

    Zuidam Dutch Courage Dry Gin is eerder bekroond met: 

    Master & ‘Best in Class”, 

    Drinks Business Magazine. (2009) 

    “Best White Spirit of the year” door Paul Pacult’s Spirits Journal. (2004) 

    Gold Medal, BTI competitie in Chicago (2004) 

    “Classic, highest recommendation” (96-100 points) door Wine Enthusiast. (2004)

     Gold medal & “Best of Show” Los Angeles International Wine and Spirits Competition. (2004)

  • Zuidam - Jonge Genever - jenever

    • 1.00 liter
    • 35.00 %

    Deze fruitige en plezierig lichte genever is pot still gedistilleerd uit een mengsel van gelijke delen rogge, mais en gemoute gerst. Na drie distillaties wordt het resulterende distillaat gedeeltelijk nog een keer gedistilleerd met kruiden als jeneverbes, zoethout en anijszaad. Het resultaat is deze verfijnde en fruitige niet gelagerde genever.
    Neus: fruitig met prettige aroma’s van jeneverbes, vanille en hints van mout en brood. Smaak: en aangenaam mondgevoel met fruitige tonen van de jeneverbes.

  • Zuidam - Korenwijn - 1 Jaar Vatgelagerd - jenever

    • 1.00 liter
    • 38.00 %

    Dit is een meer fruitige en delicate genever dan oude genever wat ontstaan is door de extra distillatie van de moutwijn. De moutwijn wordt gedistilleerd uit gelijke delen rogge, mais en gemoute gerst. De mais geeft een rijke zoetheid, de rogge geeft kruidige tonen en de gemoute gerst zorgt voor de ruggegraat. Het nieuwe distillaat wordt vier keer gedistilleerd in een kleine pot still. Dan wordt het distillaat gedeeltelijk een vijfde keer gedistilleerd met zorgvuldig geselecteerde kruiden zoals jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. Als laatste wordt de moutwijn met de andere ingrediënten bij elkaar gevoegd voor de lagering in vaten van nieuw Amerikaans eikenhout van 200 liter en refill vaten van Amerikaans eikenhout.

    Neus: fruitig met plezierige aroma’s van jeneverbes gecombineerd met vanille en eiken. Smaak: zoete toffee met fruit.

  • Zuidam - Korenwijn - 5 Jaar Vatgelagerd - jenever

    • 1.00 liter
    • 38.00 %

    Dit is een meer fruitige en delicate genever dan oude genever. Dit ontstaat door een extra distillatie van de moutwijn. Deze wordt gedistilleerd uit gelijke delen rogge, mais en gemoute gerst. De mais geeft een rijke zoetheid, de rogge geeft kruidige tonen en de gemoute gerst zorgt voor de ruggengraat. Het nieuwe distillaat wordt vier keer gedistilleerd in een kleine pot still. Dan wordt het distillaat gedeeltelijk een vijfde keer gedistilleerd met zorgvuldig geselecteerde kruiden zoals jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. Als laatste wordt de moutwijn met de andere ingrediënten bij elkaar gevoegd voor de lagering in vaten van nieuw Amerikaans eikenhout van 200 liter.

    Neus: vol en fruitig met rijke tonen van vanille, toffee en eiken. Smaak: rijk en zoet met tonen van eiken, toffee en honing.

  • Zuidam - Oude Genever - 1 Jaar Vatgelagerd - jenever

    • 1.00 liter
    • 38.00 %

    Deze genever combineert de specifieke kwaliteiten van drie verschillende granen. De graan eau de vie (of moutwijn) wordt gedistilleerd uit gelijke delen rogge, mais en gemoute gerst. De gemoute gerst zorgt voor de ruggengraat van de drank, de mais geeft daaraan een rijke zoetheid en het kenmerk van rogge zijn de kruidige tonen. Het nieuwe distillaat wordt drie keer gedistilleerd in een kleine pot still. Dan wordt het distillaat gedeeltelijk een vierde keer gedistilleerd met zorgvuldig geselecteerde kruiden zoals jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. Als laatste wordt de moutwijn met de andere ingrediënten bij elkaar gevoegd voor de lagering in vatenvan nieuw Amerikaans eikenhout van 200 liter.

    Neus: delicate aroma’s van jeneverbes gecombineerd met vanille en eiken. Smaak: fruitig en rijk met tonen van zachte toffee.

  • Zuidam - Rogge Genever - 1 Jaar Vatgelagerd - jenever

    • 1.00 liter
    • 35.00 %

    Deze speciale genever combineert de kruidigheid van het roggedistillaat met de smaken van jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. De rogge eau de vie wordt drie keer gedistilleerd in kleine koperen ketels van een 100% rogge graanmengsel (50% gemoute - en 50% ongemoute rogge). Het nieuwe roggedistillaat wordt dan voor een periode van minimaal vijf jaar in nieuw Amerikaans eiken vaten gelagerd. Hierna worden alle ingrediënten samengevoegd en nog een jaar gerjpt voordat het tot drinksterkte wordt gereduceerd. Neus: kruidigheid van rogge met vanille, toffee, kaneel en een beetje anijs. Smaak: rijke tonen van eiken, zachte toffee met een beetje zoethout.

  • Zuidam - Spelt Genever - 1 Jaar Vatgelagerd NIEUW

    Zuidam - Spelt Genever - 1 Jaar Vatgelagerd - jenever

    • 1.00 liter
    • 35.00 %

    Deze speciale genever combineert de kruidigheid van het spelt graan met de smaken van jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. De spelt genever wordt drie keer gedistilleerd in kleine roodkoperen ketels van een 100% spelt graanmengsel (50% gemoute- en 50% ongemoute spelt). Het nieuwe speltdistillaat wordt dan voor een periode van minimaal 1 jaar in nieuwe 200 liter Amerikaans virgin eiken vaten gelagerd. Hierna worden alle ingrediënten samengevoegd voordat het tot drinksterkte wordt gereduceerd. Neus: verfijnde aroma's van vanille en graan gaan mooi samen met jeneverbes, kaneel en eikenhout. Smaak: zeer vriendelijk met tonen van eikenhout, vanille en fruit. De afdronk is lang en verfijnd met tonen van vanille en karamel.

Ga naar pagina:
| 1 |