• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00
  • Goed verpakt

    Alle spullen worden zeer goed en persoonlijk door ons verpakt.

  • 24 uur

    Na betaling wordt de bestelling direct verzonden en binnen  24 uur in huis.

  • Service

    Zeer kundige mensen beschikbaar voor vragen en advies tijdens kantooruren.

x
Nederland
  • 3 Kilos -Ultra Premium Vodka - wodka

    • 1.00 liter
    • 40.00 %

    3 Kilos is een nieuwe premium Amerikaanse vodka in een zeer opmerkelijke verpakking. De fles is ontworpen om de Gold Reserve Act uit 1934 te eren. Met deze wet verbood president Roosevelt het meeste privé-eigendom van goud. Al het ingeleverde edelmetaal werd omgesmolten tot goudstaven en bewaard in het in 1937 speciaal gebouwde en zwaar beveiligde Fort Knox. Dit alles inspireerde eigenaar Prestige Royal Liquids tot de naam van de vodka en het ontwerp van de fles. 3 Kilos staat voor het gewicht van een baar goud en de fles heeft de vorm van een goudstaaf.

    € 44,95 € 49,95
  • Jajem - Organic Jenever - jenever

    • 0.70 liter
    • 35.00 %

    Jajem (bargoens voor jenever) werd in 2015 ontwikkeld door drie Amsterdamse horeca-ondernemers. De jenever wordt in Amsterdam-Noord gestookt door Pieter Verhoeven. Jajem bestaat uit 15% moutwijn, neutrale graanalcohol en distillaten van jeneverbes, hibiscus, citroengras en vlierbloesem. Er wordt alleen gebruikt gemaakt van biologisch verbouwde ingrediënten.

  • Loopuyt - Dry Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 45.10 %

    Loopuyt werd vanaf de zomer van 2013 ontwikkeld als een zgn. New Western Gin. Deze stijl van gin kenmerkt zich door een zeer evenwichtige balans van de gebruikte botanicals. Bij de traditionele London Dry Gin is jeneverbes altijd prominent aanwezig en bij veel van de nieuwe small batch gins is vaak een wat obscuurder ingrediënt prominent aanwezig. Loopuyt maakt gebruik van twaalf botanicals die alle apart worden gedistilleerd om vervolgens te worden geassembleerd tot een gin van grote kwaliteit. Die botanicals zijn jeneverbes, lavendel, sinaasappel, verse grapefruitschil, kinabast, nootmuskaat, verse framboos, kardemom, incabessen, moerbeibessen, gojibessen en koriander. Loopuyt wordt in Schiedam gedistilleerd door Master Distiller Jaco van der Leun.

  • Sayah - Spekkoek - likeur

    • 0.50 liter
    • 14.90 %

    Sayah heeft als enige likeur, de unieke smaak van spekkoek! Wanneer u Sayah drinkt, dan proeft u de aangename smaak van vloeibare cake , gecombineerd met gebrande suiker en de kruidige warme smaak van kaneel, kruidnagel, kardemom met eenvleugje nootmuskaat. In de afdronk treft u tonen aan van anijs en echte vanille. 

    Persbericht: We zijn verheugd jullie te kunnen melden dat we een award hebben gewonnen op de International Wine and Spirit Competition 2013 in Londen. Onze likeur is door een vakjury bekroond met het zilver! Als nieuwkomer zijn we super trots op deze prijs en zien dit als internationale waardering voor onze unieke smaak, de smaak van spekkoek!

  • Three Corners Dry Gin - Van Wees - gin

    • 0.50 liter
    • 42.00 %

    Three Corners is een klassieke gedistilleerde dry gin. Volgens Master Distiller Fenny van Wees betekent dit dat alle botanicals worden meegedistilleerd met het graandistillaat. Er wordt dus geen gearomatiseerde alcohol toegevoegd. Voor het graandistillaat wordt gebruik gemaakt van tarwe, mais en gerst. De botanicals zijn de klassieke ingrediënten jeneverbes, citroen, koriander, angelica en een aantal geheime kruiden. De naam is afkomstig van de plek waar A. van Wees distilleerderij de Ooievaar is gevestigd: de Driehoekstraat in hartje Amsterdam.

  • Van Wees - Jonge Amsterdamsche Graangenever - jenever

    • 1.00 liter
    • 35.00 %

    Als een van de weinige wordt voor de jonge jenever van distilleerderij de Ooievaar geen alcohol uit melasse gebruikt. Hij wordt gestookt uit vier soorten moutwijn (tarwe, rogge, maïs en gerst), graandistillaat, jeneverbes en een geheim kruidenmengsel. Fluweelzacht en verfijnd zoet.

  • Wagging Finger - gin

    • 0.70 liter
    • 44.00 %

    Kleur: transparant. Neus: zeer zuiver met aroma’s van citroen, limoen, jeneverbes en koriander. Smaak: lekker romig met tonen van citrusfruit, kaneel, zuurtjes, bubblegum en een pittig, licht bitter accent. De afdronk begint fris zoet, maar wordt daarna kruidiger en droger.

  • Wagging Finger - Jonge Genever NIEUW

    Wagging Finger - Jonge Genever - jenever

    • 0.70 liter
    • 38.00 %

    Wagging Finger bracht eerder drie oude genevers uit. Nu is het de beurt aan de eerste jonge genever. Wellicht het meest onderschatte (en in elk geval misbruikte) distillaat uit ons erfgoed. Vandaar dus, want Wagging Finger staat voor “rejuvenating our heritage”. Deze jonge genever bevat 12.5% uit gerst en rogge gestookte moutwijn. Zo dat al gebruik wordt, is dit percentage uitzonderlijk hoog. Daarnaast is een rijk gevulde gebeide genever gebruikt. Deze werd gestookt met als kruiderij o.a. jeneverbes, kalmoes, engelwortel en duindoornbes. Het resultaat is een heerlijk volle en kruidige borrel met een licht fris zuurtje van de duindoornbes. Licht strogeel van kleur en boordevol smaak en karakter. Met 38% is het alcoholpercentage ook hoger dan gebruikelijk.

  • Zuidam - Dutch Courage - Aged Gin 88 NIEUW

    Zuidam - Dutch Courage - Aged Gin 88 - gin

    • 0.70 liter
    • 44.00 %

    Zuidam’s Aged Gin is in de basis hetzelfde distillaat als de Dutch Courage Dry Gin waar gebruikt wordt gemaakt van vers citrus fruit en gedistilleerd in kleine batches. Waar deze voor de botteling slechts een rustperiode van drie maanden doormaakt, wordt de Aged Gin negen maanden op 200 litervaten van Amerikaans eikenhout gerijpt. De gin wint hierdoor aan kracht en diepgang, zonder zijn verfijning te verliezen. De vaten geven een verleidelijk laagje van vanille en kruiden aan de gin. Maar de gin blijft nog steeds fris en fruitig van smaak. Het resultaat is absoluut verrassend.

  • Zuidam - Dutch Courage - Apple Gin - gin

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    Voor de genieters! Zuidam Limited Edition Dutch Courage Apple Gin.

    Patrick van Zuidam, Master Distiller van Zuidam Distillers uit Baarle-Nassau heeft het recept van de Dutch Courage London Dry Gin verrijkt met verse Granny Smith appels. Het resultaat is een frisse Gin met een bouquet van appel en jeneverbessen.

    Dutch Courage Apple Gin is aangenaam fris met Indian tonic water van Fever Tree en een schijfje appel (Granny Smith).


  • Zuidam - Dutch Courage Dry Gin - gin

    • 1.00 liter
    • 44.50 %

    Voor Zuidam gin worden alle ingrediënten apart gedistilleerd. Dit leidt tot 14 distillatierondes, 5 voor de basis-spirit (graan) en 9 voor de planten (Italiaanse jeneverbes en iriswortel, Marokkaanse koriander, engelwortel, Spaanse sinaasappel en citroen, hele vanillebonen uit Madagascar, Indiase zoethoutwortel en kardemombonen uit Sri Lanka). Vervolgens wordt de gin geblendt  en 3 maanden gerijpt.

    Zuidam Dutch Courage Dry Gin is bekroont met een Gouden Medaille tijdens de International Spirits Challenge 2012.

    Zuidam Dutch Courage Dry Gin is eerder bekroond met: 

    Master & ‘Best in Class”, 

    Drinks Business Magazine. (2009) 

    “Best White Spirit of the year” door Paul Pacult’s Spirits Journal. (2004) 

    Gold Medal, BTI competitie in Chicago (2004) 

    “Classic, highest recommendation” (96-100 points) door Wine Enthusiast. (2004)

     Gold medal & “Best of Show” Los Angeles International Wine and Spirits Competition. (2004)

  • Zuidam Jonge genever NIEUW

    Zuidam Jonge genever - jenever

    • 1.00 liter
    • 35.00 %

    Zuidam Distillers is in 1975 opgericht door Fred van Zuidam. Toen nog onder de naam Baarle International. Hiervoor werkte Fred van Zuidam bij De Kuyper in Schiedam, waar hij zorg droeg voor de inkopen, productie en recepten. Na ongeveer twintig jaar voor De Kuyper te hebben gewerkt, werd het voor Fred tijd om voor zichzelf te beginnen. In 1975 kocht hij een stukje grond in Baarle Nassau en bouwde hij er zijn distilleerderijtje. Met tweedehands ketels, een afvullijntje en wat tanks wilde hij de beste kwaliteitslikeuren van Nederland maken. Inmiddels is Zuidam Distillers uitgegroeid tot een ambachtelijk bedrijf van formaat met internationale allure. Zuidam Distillers is één van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland die al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijk wijze binnen het eigen familiebedrijf maakt en verwerkt. Op basis van zuiver natuurlijke grondstoffen creëren wij een breed palet aan liqueuren, genevers, gin en whisky. Vanzelfsprekend worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt.

  • Zuidam Korenwijn - 1 jaar gelagerd NIEUW

    Zuidam Korenwijn - 1 jaar gelagerd - jenever

    • 1.00 liter
    • 38.00 %

    Zuidam Distillers is in 1975 opgericht door Fred van Zuidam. Toen nog onder de naam Baarle International. Hiervoor werkte Fred van Zuidam bij De Kuyper in Schiedam, waar hij zorg droeg voor de inkopen, productie en recepten. 

    Zuidam Genever wordt met de hand gemaakt in de ambachtelijke distilleerderij van de familie van Zuidam. Meer dan 50 jaar ervaring in het distilleren van exclusieve dranken en een constante zoektocht naar perfectie heeft geleid tot de geboorte van deze uitzonderlijke lijn van Zuidam Genevers.

    Windmolens malen de mais, rogge en gemoute gerst waar Zuidam de genevers van distilleerd. Door windmolens te gebruiken voor het malen van het graan helpt de distilleerderij de eeuwen oude traditie van de wereld beroemde Nederlandsche windmolens in stand te houden. Nederlandsche distilleerderijen hebben tot in het recente verleden gebruik gemaakt van windmolens om het graan te malen. Zuidam Distillers heeft deze traditie weer een nieuw leven in geblazen.

  • Zuidam Korenwijn -5 jaar gelagerd NIEUW

    Zuidam Korenwijn -5 jaar gelagerd - jenever

    • 1.00 liter
    • 38.00 %

    Zuidam Distillers is in 1975 opgericht door Fred van Zuidam. Toen nog onder de naam Baarle International. Hiervoor werkte Fred van Zuidam bij De Kuyper in Schiedam, waar hij zorg droeg voor de inkopen, productie en recepten. Na ongeveer twintig jaar voor De Kuyper te hebben gewerkt, werd het voor Fred tijd om voor zichzelf te beginnen. 

    Distillatie, De moutwijn wordt drie keer gedistilleerd in handgemaakte koperen pot stills voor de Zuidam genevers. Voor de Zudam Korenwijn genevers wordt de moutwijn vier keer gedistilleerd. De kleine ketels hebben een bijzonder groot koper oppervlak. Het extra kopercontact helpt om ongewenste smaken en geuren te elimineren en stimuleert bovendien de vorming van complexe en fruitige esters. Op deze wijze produceren de kleine ketels een bijzonder delicate en fruitige new spirit (ongelagerde moutwijn). Een gedeelte van de moutwijn distilleren we nog een keer met een geheim recept van ingredienten (met o.a jeneverbes, zouthout wortel en anijs zaad). Hierna wordt alles bij elkaar gevoegd voordat we het in vaten stoppen.

    Lagering, Na de zorgvuldige distillatie wordt de Zuidam Genever gelagerd in kleine vaten. Van de Zuidam Genevers bestaan verschillende expressies en wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten vaten. We gebruiken nieuw Amerikaans eiken maar ook vaten die gebuikt zijn voor Bourbon of Oloroso sherry.


  • Zuidam oude Genever - 1 jaar gelagerd NIEUW

    Zuidam oude Genever - 1 jaar gelagerd - jenever

    • 1.00 liter
    • 38.00 %

    Zuidam Distillers is in 1975 opgericht door Fred van Zuidam. Toen nog onder de naam Baarle International. Hiervoor werkte Fred van Zuidam bij De Kuyper in Schiedam, waar hij zorg droeg voor de inkopen, productie en recepten. 

    Mashing, Of in goed Nederlands het Maischen is het mengen van de gemoute gerst (mout), rogge en mais met warm water. Het warme water zorgt ervoor dat de enzymen die van nature in de mout zitten het zetmeel in het graan omzet in suiker. Dit proces duurt ongeveer 8 uur per batch. Het beslag wordt afgekoeld naar 20° Celsius en daarna overgepompt naar de fermetatietank.

    Fermentatie, De fermentatie gebeurt in kleine batches op een lage temperatuur. Dit draagt bij aan het fruitige karakter van de Zuidam Genevers. De fermentatie van de moutwijn duurt minimaal vijf dagen. Dit duurt langer dan gebruikelijk is, maar is belangrijk bij het vormen de delicate smaken.


  • Zuidam Rogge Genever NIEUW

    Zuidam Rogge Genever - jenever

    • 1.00 liter
    • 35.00 %

    Zuidam Distillers is in 1975 opgericht door Fred van Zuidam. Toen nog onder de naam Baarle International. Hiervoor werkte Fred van Zuidam bij De Kuyper in Schiedam, waar hij zorg droeg voor de inkopen, productie en recepten. Na ongeveer twintig jaar voor De Kuyper te hebben gewerkt, werd het voor Fred tijd om voor zichzelf te beginnen. In 1975 kocht hij een stukje grond in Baarle Nassau en bouwde hij er zijn distilleerderijtje. Met tweedehands ketels, een afvullijntje en wat tanks wilde hij de beste kwaliteitslikeuren van Nederland maken. Inmiddels is Zuidam Distillers uitgegroeid tot een ambachtelijk bedrijf van formaat met internationale allure. Zuidam Distillers is één van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland die al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijk wijze binnen het eigen familiebedrijf maakt en verwerkt. Op basis van zuiver natuurlijke grondstoffen creëren wij een breed palet aan liqueuren, genevers, gin en whisky. Vanzelfsprekend worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt.

Ga naar pagina:
| 1 |