• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00
  • Goed verpakt

    Alle spullen worden zeer goed en persoonlijk door ons verpakt.

  • 24 uur

    Na betaling wordt de bestelling direct verzonden en binnen  24 uur in huis.

  • Service

    Zeer kundige mensen beschikbaar voor vragen en advies tijdens kantooruren.

x
Calvados
Doos
  • Château du Breuil - 15 Ans d'Age - Pays d'Auge - calvados

    • 0.70 liter
    • 41.00 %

    Rijk en weelderig, maar tegelijkertijd zeer subtiel. Deze vijftien jaar gerijpte calvados laat zien dat zelfs na zo’n lange tijd de basis van appel bewaard kan blijven. De fruitigheid combineert prachtig met de tannines van het eikenhout en de alcohol is nauwelijks waarneembaar. Complex en fluweelzacht is dit een geweldige afsluiting van een mooi diner.
    Kleur: amber. Neus: rijke aroma’s van gebakken appels en peren, bruine suiker en marshmallows. Smaak: tonen van rijpe appels en peren, gekonfijte appel, vanille en zoete specerijen. De afdronk is lang, rijk en verfijnd.

  • Château du Breuil - Réserve du Château - 8 Ans d'Age - Pays d’Auge - calvados

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    Deze assemblage van tenminste acht jaar gerijpte calvados is zeer soepel en heeft een geweldige balans tussen de fruitigheid van verse appels, de rijkdom van een oude calvados en het karakter van Normandië. Met name de tonen van diverse noten geven hem extra diepgang.

    Kleur: amber. Neus: mooie combinatie van gedroogde appels en kruidig eikenhout met accenten van was en noten. Smaak: verfijnd zoet met tonen van gekonfijte appels, walnoot, hazelnoot, amandel, vanille en kruidige accenten van eikenhout. In de lange afdronk heeft hij een heel prettig bittertje.

  • Toutain - Reserve - 3 Ans - calvados

    • 0.70 liter
    • 40.00 %

    Kleur: helder goud. Neus: complex en zuiver met aroma’s van appels, voorjaarsbloemen en licht eikenhout. Smaak: zacht en fris met een prachtig evenwicht tussen appels en eikenhout. Hij wordt complexer door tonen van mineralen en peper.

Ga naar pagina:
| 1 |