• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00

 

Op welke manieren kan ik betalen?

Via deze online winkel kunt u kiezen om te betalen via iDeal (waaronder Rabobank, ING, ABNAmro, etc.). Ook kunt u betalen met uw Creditcard (Visa, American Express, Mastercard), via SOFORT, Bancontact en KBC/CBC. U kunt ook betalen via de online payment provider Paypal. Via Paypal is het ook mogelijk om te betalen met diverse creditcards. En u mag zelf het geld overboeken via een bankoverschrijving (online bankieren, overboekingsopdracht).

Meer informatie over betaalwijzen op onze betalingspagina.

Wat zijn de levertijden?

Na ontvangst van uw betaling (zie boven de betaalwijzen) van de door ons verzonden factuur volgt zo snel mogelijk de verzending. Aflevering duurt in de meeste gevallen 1 of 2 dagen. Levering binnen 1 dag is dus mogelijk.

Wat zijn de kosten van verzending?

Wij hanteren vaste kosten voor verzending binnen Nederland, dus onafhankelijk van de grootte van de bestelling. Voor internationale bestellingen zijn de leverkosten afhankelijk van het land waar de bestelling naartoe verzonden moet worden en het aantal flessen (gewicht). Een overzicht van de kosten kunt u vinden op de pagina leveringskosten.

Kan ik mijn gegevens veranderen?

Heeft u een account op onze webshop dan kunt u uw gegevens eenvoudig wijzigen. Eerst dient u in te loggen op uw account via de inlog pagina. Na het inloggen komt u terug op de homepage. U ziet dan rechts bovenin op het scherm een pion icoon (poppetje) waar u op kunt klikken. En in de footer ziet u onder "Mijn Account" de opties:

Op de pagina met uw gegevens ("mijn gegevens") kunt u uw gegevens aanpassen zoals Naam, Telefoon en e-mail. Maar u kunt hier ook opgeslagen afleveradressen aanpassen. 

Ik ben mijn wachtwoord kwijt / vergeten

Geen probleem, u kunt een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga naar de pagina wachtwoord-vergeten. Hier hoeft u slechts het e-mailadres in te vullen dat u eerder heeft gebruikt voor dit account. U ontvangt dan een e-mail met een link om het wachtwoord te resetten. Klik op deze link en type op de site het nieuwe wachtwoord.