Betaalwijzen

Wij bieden momenteel 3 mogelijkheden om uw bestelling te betalen:

Bankoverschrijving
boek zelf het bedrag naar onze rekening via online bankieren of via een overschrijving, instructies hiervoor staan duidelijk vermeld in de digitale factuur
iDEAL
u kunt ook eenvoudig betalen via iDEAL, in de bevestiging van de bestelling staat een verwijzing naar onze online iDEAL betaalpagina en volg daarna gewoon de stappen (de snelste betaalwijze!)
Paypal
een andere mogelijkheid is om te betalen via Paypal, in de bevestiging van de bestelling staat een verwijzing naar onze online Paypal betaalpagina en volg daarna gewoon de stappen

Afhalen
U kunt ook betalen bij het afhalen in onze winkel. Vermeld in dit geval wel duidelijk als commentaar bij uw bestelling dat u het zelf komt afhalen, wij houden uw bestelling echter slechts maximaal 4 dagen vast.

 

Advies

ideal als betaalwijze

Wij adviseren u te kiezen voor betaling middels iDEAL. Deze betaalwijze is zeer veilig en de afhandeling van uw order is hierdoor ook veel sneller. Onder Rembours afleveren is helaas niet mogelijk.

Facebook

Volg je ons ook al via Facebook? Je kunt op onze Facebook pagina in contact komen met andere Whisky-liefhebbers en alle sociale media volgen rondom de grote drankmerken.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Aanmelden

Nog geen klant? Je kunt jezelf ook zonder te bestellen alvast aanmelden en uw favoriete dranken bewaren op uw persoonlijke profiel.