• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00

Copyright

© Copyright WhiskyvanZuylen.nl - 2017 tot heden. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld, berusten alle rechten op de content (tekst, beeld, geluid, video, etc) van deze website (WhiskyvanZuylen.nl) en alle onderliggende pagina’s Whisky van Zuylen. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Whisky van Zuylen. De door ons geboden content / informatie mag worden bekeken op een scherm of worden gedownload / afgedrukt mits voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik. Wel moet het handelsmerk en de volgende copyright-tekst op elke kopie aanwezig zijn: “© Copyright WhiskyvanZuylen.nl”. WhiskyvanZuylen.nl en eventuele opdrachtnemers voeren het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. De beheerder van deze website stelt het zeer op prijs wanneer hij hiervan in kennis wordt gesteld.

Icons gemaakt door Eucalyp van www.flaticon.com. Met dank aan whiskyreis.com en whisky-distilleries.info voor diverse foto’s.

Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met deze disclaimer.  De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website. Hoewel WhiskyvanZuylen.nl wij de informatie op deze website zorgvuldig hebben samengesteld en betrouwbare bronnen hebben gebruikt, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Op onze website staan verwijzingen naar websites van derden, echter wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze externe websites. Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij WhiskyvanZuylen.nl. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Whisky van Zuylen.