• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00

Wijnabonnement Den Haag

wijn abonnement

Wij bieden een hoogwaardig wijnabonnement voor wijnliefhebbers uit Den Haag en omgeving. Wilt u elk seizoen weer een aantal heerlijke wijnen op tafel tegen gereduceerde prijzen en met veel voordelen? Met daarbij een uitvoerige beschrijving van iedere wijn en altijd een goed wijnadvies? Meldt u dan aan voor ons exclusieve wijnabonnement! U ontvangt elk kwartaal een goed verpakte doos met daarin een assortiment van 12 wijnen, met een gemiddelde winkelwaarde van zo rond de 108 euro, u betaalt echter slechts 95 euro. Per kwartaal ontvangt u van ons een factuur voor het bedrag van 95 euro. Op een doos van 12 flessen is dit gemiddeld een korting van 10 euro.

 

De spelregels van ons wijn-abonnement

  • Wij gaan ervan uit dat u voor minimaal 1 jaar / vier kwartalen meedoet aan het abonnement.
  • U ontvangt het wijnpakket in april, juli, september en december. Uiteraard worden de wijnen op het betreffende seizoen afgestemd.
  • Bij iedere wijn krijgt u een wijnbeschrijving en een serveersuggestie. Wij geven ook regelmatig informatie over wijnwetenswaardigheden met spijzen en recepturen.
  • De factuur ontvangt u ongeveer voorafgaand aan de levering van het wijnpakket. Wij vragen u vriendelijk deze factuur binnen 8 dagen aan ons te voldoen. U kunt het bedrag vanzelfsprekend ook in onze winkel pinnen of betalen.
  • De door ons persoonlijk geselecteerde wijnen worden gratis thuisbezorgd in Loosduinen Den Haag. Woont u buiten Loosduinen dan berekenen wij u bezorgkosten. Het wijnpakket kunt u natuurlijk ook zelf in onze winkel ophalen.
  • U kunt rekenen op een zeer gevarieerd en bijzonder aanbod van wijnen. Naast bekende druivenrassen als Cabernet Sauvignon, Merlot en Chardonnay laten wij u ook kennis maken met minder bekende maar zeer verrassende grootheden op wijngebied.
  • Uiteraard proeft u uitsluitend wijnen van kwaliteit met een eigen karakter en nemen wij u telkens weer mee op een smaakavontuur. Alle wijnen worden vanzelfsprekend door ons persoonlijk geselecteerd en voorgeproefd.

 

Download inhoud wijnabonnement 2022

Wilt u weten wat er in het abonnement van 2022 te vinden is aan heerlijke wijnen? Wij hebben een overzicht gemaakt en deze geplaatst in een PDF die u hier kunt downloaden, zie: 2022 assortiment 4e kwartaal (PDF).

 

Meedoen?

Wilt u ook meedoen met het wijn abonnement? Meldt u dan nu aan in onze winkel. Het kan ook telefonisch via
070 397 14 00 of via email: info@whiskyvanzuylen.nl