• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00

 Wijnabonnement

wijn abonnement

Wij bieden een prachtig wijn pakket voor wijnliefhebbers. Wilt u voor elk seizoen weer een aantal heerlijke wijnen op tafel tegen gereduceerde prijzen en met veel voordelen. Met daarbij een uitvoerige beschrijving van iedere wijn en altijd een goed wijnadvies. Laat het ons weten. U ontvangt dan  een goed verpakte wijndoos met daarin een assortiment van 12 wijnen voor 95,00 euro.

Uiteraard worden de wijnen op het betreffende seizoen afgestemd.

  • Bij iedere wijn zit een wijnbeschrijving en een serveersuggestie. 
  • De factuur ontvangt u ongeveer voorafgaand aan de levering van het wijnpakket. U kunt het bedrag vanzelfsprekend ook in onze winkel pinnen of betalen.
  • De door ons persoonlijk geselecteerde wijnen worden gratis thuisbezorgd in Loosduinen, Buiten Loosduinen dan berekenen wij  bezorgkosten. Het wijnpakket kunt u natuurlijk ook zelf in onze winkel ophalen.
  • We kiezen een zeer gevarieerd en bijzonder aanbod van wijnen. Naast bekende druivenrassen als Cabernet Sauvignon, Merlot en Chardonnay laten wij u ook kennis maken met minder bekende maar zeer verrassende wijnen uit diverse wijn regio's.
  • Uiteraard proeft u uitsluitend wijnen van kwaliteit met een eigen karakter en nemen wij u telkens weer mee op een smaakavontuur. Alle wijnen worden vanzelfsprekend door ons persoonlijk geselecteerd en voorgeproefd.

 

Download de inhoud met de wijnen van de lente doos 2024

wijnabonnement inhoud overzicht

Wilt u weten wat er in de doos van maart 2024 te vinden is aan heerlijke wijnen? Wij hebben een overzicht gemaakt en deze geplaatst in een PDF die u hier kunt downloaden, zie: 2024 assortiment lente doos (PDF).

 

Meedoen?

Meedoen? Doe mee en ontvang per  kwartaal het wijnpakket. Meldt u dan nu aan in onze winkel. Ook is het pakket los per keer te bestellen zonder verdere verplichtingen. Het kan ook telefonisch via 070 397 14 00 of via email: info@whiskyvanzuylen.nl