• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00
  • Goed verpakt

    Alle spullen worden zeer goed en persoonlijk door ons verpakt.

  • 24 uur

    Na betaling wordt de bestelling direct verzonden en binnen  24 uur in huis.

  • Service

    Zeer kundige mensen beschikbaar voor vragen en advies tijdens kantooruren.

x
  • Abadal - Picapoll (wit) 2022

    • 0.75 liter

    Abadal is gevestigd in Santa Maria d’Horta d’Avinyó in het kleine wijngebied Pla de Blages in het uiterste noordoosten van Catalunya. Het wijnhuis werd in 1983 opgericht door Valentí Roqueta en ligt in de buurt van zijn ouderlijk huis Masia Roqueta, waar de wijnbouwgeschiedenis meer dan acht eeuwen teruggaat. 

    James Suckling heeft al meer dan 4 decennia ervaring als internationaal erkend journalist en wijncriticus. Afgelopen maand heeft hij de Abadal Picapoll Pla de Bages 2022 bekroond met 91 punten.
     “Mineral nose showing elegant white fruit, herbs and white almonds. Pure and refreshing on the palate with a zingy, bright finish”

  • Apostelhoeve - Auxerrois 2022 (wit) 2022

    • 0.75 liter

    Wijndomein de Apostelhoeve bestaat op het moment uit 20 hectare, waar 5 verschillende druivensoorten zijn aangeplant: Müller-Thurgau, Auxerrois, Riesling, Pinot Gris en sinds 2020 ook Viognier. Op het moment leveren deze druivensoorten zes mooie, droge, witte wijnen: de Müller-Thurgau, Auxerrois, Apostelhoeve Cuvée XII, Riesling, Pinot Gris en Pinot Gris Barriques.
    De Auxerrois druif, ook wel Pinot Auxerrois genoemd, is een witte druif. Het is een Frans druivenras en een kruising tussen de Pinot en de Heunisch Weiss. De naam Auxerrois is afkomstig uit het Franse graafschap Auxerre.

  • Apostelhoeve - Cuvée XII 2023 NIEUW

    Apostelhoeve - Cuvée XII 2023 (wit) 2023

    • 0.75 liter

    Nederlands grootste en bekendste wijnbedrijf, prachtig even buiten Maastricht gelegen is de Apostelhoeve van de familie Hulst. Het wijndomein is inmiddels uitgegroeid tot een domein met ruim 8 hectare wijngaarden. 

    Bodem: Op een helling gelegen wijngaarden (20-48%) met een ondergrond van silex (vuursteen). Rijke mergel met daarop een laagje zand en de bovenlaag is zwarte en humusrijke löss. 40% is rijk aan kiezel. Dit zijn zeer belangrijke componenten in de internationaal bekroonde wijnen van de Apostelhoeve.

    Vinificatie: Handmatige oogst. Volledige ontsteling, lichte kneuzing en een inweekproces van 4 uur in de pers (gesloten systeem zonder zuurstofcontact). Pneumatische persing. Geselecteerde gist per druif wisselend, soms een combinatie van gisten. Bentonite-klaring van de most, vervolgens zakt het grove troebele materiaal gedurende een nacht (max. 12 graden C). Vergisting op RVS op een gecontroleerde en beheerste temperatuur tussen 13 en 17 graden C. 

  • Apostelhoeve - Müller Thurgau (wit) 2022

    • 0.75 liter

    Wijndomein de Apostelhoeve bestaat op het moment uit 20 hectare, waar 5 verschillende druivensoorten zijn aangeplant: Müller-Thurgau, Auxerrois, Riesling, Pinot Gris en sinds 2020 ook Viognier. Op het moment leveren deze druivensoorten zes mooie, droge, witte wijnen: de Müller-Thurgau, Auxerrois, Apostelhoeve Cuvée XII, Riesling, Pinot Gris en Pinot Gris Barriques.
    De Müller-Thurgau druif is een witte druivensoort, ontwikkeld door de wetenschapper Hermann Müller uit het Zwitserse plaatsje Thurgau. De druif is een kruising tussen de Riesling Weiss en Madeleine Royale.

  • Apostelhoeve - Riesling 2022 (wit) 2022

    • 0.75 liter

    Nederlands grootste en bekendste wijnbedrijf, prachtig even buiten Maastricht gelegen is de Apostelhoeve van de familie Hulst. Het wijndomein is inmiddels uitgegroeid tot een domein met ruim 8 hectare wijngaarden. Bodem: Op een helling gelegen wijngaarden (20-48%) met een ondergrond van silex (vuursteen). Rijke mergel met daarop een laagje zand en de bovenlaag is zwarte en humusrijke löss. 40% is rijk aan kiezel. Dit zijn zeer belangrijke componenten in de internationaal bekroonde wijnen van de Apostelhoeve. 
    Geselecteerde gist per druif wisselend, soms een combinatie van gisten. Bentonite-klaring van de most, vervolgens zakt het grove troebele materiaal gedurende een nacht (max. 12 graden C). Vergisting op RVS op een gecontroleerde en beheerste temperatuur tussen 13 en 17 graden C.

  • Barón de Ley - Blanco (wit) 2022

    • 0.75 liter

    Drie succesvolle wijnproducenten in Rioja besloten in 1985 een nieuw wijnhuis op te richten. Zij kochten een voormalig klooster met omringend land en een wijnkelder, waar de Benedictijner monniken al kort na de Middeleeuwen hun wijn maakten. Een Single Estate bodega zou het worden, met druiven van eigen wijngaarden, een uniek concept in Rioja, waar meer dan 90% van de wijnmakers afhankelijk was van lokale druiventelers. Tegenwoordig behoort Barón de Ley met meer dan 200 hectare wijngaarden tot de succesvolste wijnbedrijven van Spanje. Baron de Ley combineert traditionele met moderne technieken. De viura druif wordt in Catalunya en Frankrijk macabeo genoemd.

  • Baron de Ley - Club Privado (rood) 2020

    • 0.75 liter

    Bij Barón de Ley is de doelstelling om wijnen te produceren waarin het specifieke terroir tot uitdrukking kan komen. De meeste wijnbedrijven in Rioja maken namelijk wijn door druiven uit verschillende delen in de regio te 'mengen' waardoor de unieke identiteit van de verschillende percelen in het uiteindelijke product verloren gaat.

    Club Privado is rond, sappig én karaktervol met rijp rood fruit en aroma’s van specerijen en vanille. Superveelzijdig inzetbaar bij winterse gerechten met vlees of groenten.

    “Club Privado. Rioja voor vips? Zo smaakt hij wel. Front row kersen. Backstage zuren. De Baron deelt zijn weelde. Zorg dat je op de gastenlijst staat. Of betaal gewoon ‘de volle mep’- buitenkansje.”

    Bij 5 flessen bestellen ontvangt u de 6e fles er gratis bij.

  • Barón de Ley - Finca Monasterio (rood) 2020

    • 0.75 liter

    Bij Barón de Ley is de doelstelling om wijnen te produceren waarin het specifieke terroir tot uitdrukking kan komen. De meeste wijnbedrijven in Rioja maken namelijk wijn door druiven uit verschillende delen in de regio te 'mengen' waardoor de unieke identiteit van de verschillende percelen in het uiteindelijke product verloren gaat.

    Tegenwoordig behoort Barón de Ley met meer dan 200 hectare wijngaarden tot de succesvolste wijnbedrijven van Spanje. Baron de Ley combineert traditionele met moderne technieken en maakt wijnen die door hun rijping op Amerikaans eikenhout onmiskenbaar Spaans van karakter zijn, maar tegelijkertijd boordevol fruit zitten. Alle wijnen van Barón de Ley hebben het Vegan certificaat.

  • Baron de Ley - Gran Reserva (rood) 2015

    • 0.75 liter

    Bij Barón de Ley is de doelstelling om wijnen te produceren waarin het specifieke terroir tot uitdrukking kan komen. De meeste wijnbedrijven in Rioja maken namelijk wijn door druiven uit verschillende delen in de regio te 'mengen' waardoor de unieke identiteit van de verschillende percelen in het uiteindelijke product verloren gaat. 

    Tegenwoordig behoort Barón de Ley met meer dan 200 hectare wijngaarden tot de succesvolste wijnbedrijven van Spanje. Baron de Ley combineert traditionele met moderne technieken en maakt wijnen die door hun rijping op Amerikaans eikenhout onmiskenbaar Spaans van karakter zijn, maar tegelijkertijd boordevol fruit zitten.

  • Baron de Ley - Reserva (rood) 2018

    • 0.75 liter

    Drie succesvolle wijnproducenten in Rioja besloten in 1985 een nieuw wijnhuis op te richten. Het zou een zogenaamde single-estate bodega worden met druiven van eigen gaarden, een uniek concept in Rioja waar meer dan 90% van de wijnbedrijven traditioneel afhankelijk is van lokale druiventelers.

    De eerste stap werd gezet met de aankoop van maar liefst tachtig hectare wijngaarden die aangeplant werden met o.a.tempranillo. Hiermee was het huis niet meer afhankelijk van prijsschommelingen op de druivenmarkt en de kwaliteit van de vruchten kon nauwlettend in de gaten worden gehouden. Bovenal revolutionair was nu de mogelijkheid om wijnen te produceren waarin het specifieke terroir tot uitdrukking kon komen. De meeste wijnbedrijven in Rioja maken namelijk wijn door druiven uit verschillende delen in de regio te 'mengen' waardoor de unieke identiteit van de verschillende percelen in het uiteindelijke product verloren gaat.

  • Barón de Ley - Reserva 3 Viñas (wit) 2019

    • 0.75 liter

    De naam ‘Tres Viñas’ betekent ‘drie wijngaarden’ en refereert aan de drie verschillende druivenrassen die voor deze wijn gebruikt worden. De Viuara geeft het fruit, Malvasia zorgt voor net wat extra romigheid en rondeur, garnacha geeft de wijn structuur en kruidigheid.

    Drie succesvolle wijnproducenten in Rioja besloten in 1985 een nieuw wijnhuis op te richten. Het zou een zogenaamde single-estate bodega worden met druiven van eigen gaarden, een uniek concept in Rioja waar meer dan 90% van de wijnbedrijven traditioneel afhankelijk is van lokale druiventelers. Op het domein van Imas in de gemeente Mendavia aan de linkeroever van de Ebro werd begonnen met de aanplant van 70 hectare tempranillo, 10 ha cabernet sauvignon en 10 ha. andere variëteiten.


    In de categorie ‘witte wijnen van 15 tot 20 euro’ ontvangt Barón de Ley Reserva Tres Viñas een eervolle vermelding van het Perswijn panel: ‘krachtig, sappig, mooie structuur en goede zuren’.

  • Baron de Ley - Rosado NIEUW

    Baron de Ley - Rosado (rose) 2023

    • 0.70 liter

    Tegenwoordig behoort Barón de Ley met meer dan 750 hectare eigen wijngaarden tot de succesvolste wijnbedrijven van Spanje. Baron de Ley combineert traditionele met moderne technieken en maakt wijnen die door hun rijping op Amerikaans eikenhout onmiskenbaar Spaans van karakter zijn, maar tegelijkertijd boordevol fruit zitten. Dat is misschien wel het geheim van hun grote succes.

  • Barón de Ley -Rosado de Lágrima NIEUW

    Barón de Ley -Rosado de Lágrima (rose) 2023

    • 0.75 liter

    Bij Barón de Ley is de doelstelling om wijnen te produceren waarin het specifieke terroir tot uitdrukking kan komen. De meeste wijnbedrijven in Rioja maken namelijk wijn door druiven uit verschillende delen in de regio te 'mengen' waardoor de unieke identiteit van de verschillende percelen in het uiteindelijke product verloren gaat.
    Tegenwoordig behoort Barón de Ley met meer dan 200 hectare wijngaarden tot de succesvolste wijnbedrijven van Spanje. Baron de Ley combineert traditionele met moderne technieken en maakt wijnen die door hun rijping op Amerikaans eikenhout onmiskenbaar Spaans van karakter zijn, maar tegelijkertijd boordevol fruit zitten. Alle wijnen van Barón de Ley hebben het Vegan certificaat.

  • Beaujolais-Villages - Combe aux Jacques -Louis Jadot NIEUW

    Beaujolais-Villages - Combe aux Jacques -Louis Jadot (rood) 2022

    • 0.75 liter

    De “ruggegraat” voor deze Beaujolais-Villages bestaat uit gamay afkomstig van wijngaarden in de gemeente Regnié. Maison Louis Jadot werd in 1859 opgericht door Louis Henry Denis Jadot. Van oorsprong was het vooral een handelshuis, maar tegenwoordig bezit het meer dan 225 hectare eigen wijngaarden. Het totale assortiment omvat wijnen uit Chablis, Côte d’Or, Côte Chalonnaise, Mâconnais en Beaujolais, in het laatste geval meestal gemaakt op het eigen Château des Jacques.

  • Beaurempart - Grande Réserve Blanc. (wit) 2023

    • 0.75 liter

    Klimaat en Terroir: een mediterraan klimaat met warme zomers en tamelijk milde winters. De bodem is alluviaal, met klei en zand. De wijngaarden liggen op licht glooiende heuvels.

  • Beaurempart - Grande Réserve Rouge (rood) 2022

    • 0.75 liter

    Het zonnige Pays d’Oc is in trek bij zowel wijndrinkers als wijnmakers. Door het gunstige klimaat en de ligging tussen Pyreneeën, de bergen van de Cévennen en de Middellandse Zee zijn de mogelijkheden zijn er legio.

Ga naar pagina:
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | »