• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00
  • Goed verpakt

    Alle spullen worden zeer goed en persoonlijk door ons verpakt.

  • 24 uur

    Na betaling wordt de bestelling direct verzonden en binnen  24 uur in huis.

  • Service

    Zeer kundige mensen beschikbaar voor vragen en advies tijdens kantooruren.

x
Mousserend
  • G. Tribaut Champagne - Blanc de Blanc - Brut NIEUW

    G. Tribaut Champagne - Blanc de Blanc - Brut (mousserend)

    • 0.75 liter

    Champagne G. Tribaut 4 generaties - Een familiale passie, gelegen in Hautvillers, midden in het hart van de Marne vallei. Het stadje waar de monnik Dom Pérignon leefde en begraven ligt. Tribaut verbouwt er 3 druivensoorten, Pinot Noir, Meunier en Chardonnay. De wijngaarden liggen op de heuvels die onderdeel zijn van de Unesco Werelderfgoedlijst. De bodem bestaat uit kalk, zand en kalksteen-klei. Dit maakt een rijk en gevarieerd programma mogelijk.

  • G. Tribaut Champagne - Rosé de Reserve - Premier Cru NIEUW

    G. Tribaut Champagne - Rosé de Reserve - Premier Cru (mousserend)

    • 0.75 liter

    Champagne G. Tribaut 4 generaties - Een familiale passie, gelegen in Hautvillers, midden in het hart van de Marne vallei. Het stadje waar de monnik Dom Pérignon leefde en begraven ligt. Tribaut verbouwt er 3 druivensoorten, Pinot Noir, Meunier en Chardonnay. De wijngaarden liggen op de heuvels die onderdeel zijn van de Unesco Werelderfgoedlijst. De bodem bestaat uit kalk, zand en kalksteen-klei. Dit maakt een rijk en gevarieerd programma mogelijk.

  • Joan Sardà - Cava - Brut Nature Reserva (mousserend)

    • 0.75 liter

    De Joan Sardà Cava Brut Nature Reserva is een frisse en fruitige cava met een gouden kleur en een fijne mousse. De wijn heeft subtiele smaken van tropisch fruit en bloesem. Zeer complex door de lange rijping van 25 tot 30 maanden op zijn gistcellen, met een uitgesproken frisheid en een delicate afdronk.

  • La Tordera - Alné Prosecco - Extra Dry (mousserend)

    • 0.75 liter

    In het plaatsje Vidor in de heuvels van Valdobbiadene vinden we het domein van La Tordera, waar Beppe Vettoretti in de jaren veertig van de vorige eeuw zijn eerste wijnstokken plantte. Tegenwoordig omvat La Tordera een kleine 50 hectare en staan Beppe’s nazaten Pietro, Gabriella, Renato en Paolo onder de bezielende leiding van Mamma Mirella aan het roer. La Tordera maakt verschillende prosecco’s: de populaire frizzante en verschillende soorten spumante.

  • La Tordera - Frizzante (mousserend)

    • 0.75 liter

    De proseccodruif wordt tegenwoordig officieel "Glera" genoemd om het onderscheid tussen de druif en het gebied duidelijker te maken voor de wijndrinker.

  • La Tordera - Gabry Spumante - Rosé (mousserend)

    • 0.75 liter

    La Tordera streeft ernaar om prosecco te maken op een zo natuurlijk mogelijke wijze. De wijngaarden liggen dicht bij de kelder. Hierdoor kunnen de druiven vrijwel direct na de oogst worden geperst en is toevoeging van sulfiet niet nodig. Het resultaat: pure, frisse mousserende wijnen.

    Deze Spumante is vernoemd naar Gabriella Vettoretti, vanwege de kleur die aan haar rode haar doet denken. Gabry staat ook op de fles afgebeeld.

  • Laurent - Perrier - Harmony Demi-Sec (mousserend)

    • 0.75 liter

    Laurent-Perrier wordt wereldwijd erkend als een van de grootste champagnemerken. De verschillende cuvées in het assortiment hebben elk hun eigen geschiedenis en persoonlijkheid. De verbindende factor is een stijl die gekenmerkt wordt door frisheid, zuiverheid en elegantie. Hoewel het huis in 1812 werd opgericht, kreeg het pas in 1881 zijn huidige naam, toen keldermeester Eugène Laurent en zijn vrouw Veuve Mathilde-Emilie Perrier het bedrijf overnamen en hun achternamen samenvoegden tot Laurent-Perrier.

  • Laurent-Perrier - La Cuvée Brut (mousserend)

    • 0.75 liter

    Laurent-Perrier wordt wereldwijd erkend als een van de grootste champagnemerken. De verschillende cuvées in het assortiment hebben elk hun eigen geschiedenis en persoonlijkheid. De verbindende factor is een stijl die gekenmerkt wordt door frisheid, zuiverheid en elegantie. Hoewel het huis in 1812 werd opgericht, kreeg het pas in 1881 zijn huidige naam, toen keldermeester Eugène Laurent en zijn vrouw Veuve Mathilde-Emilie Perrier het bedrijf overnamen en hun achternamen samenvoegden tot Laurent-Perrier. 

    Het grote succes kwam echter in de jaren ’50 van de vorige eeuw, met de komst van de legendarische Bernard de Nonancourt. Toen Bernard in 1945 in dienst kwam bij Laurent-Perrier, moest hij van zijn moeder eerst maar eens ervaring opdoen tussen de boeren, in de kelder, op de administratie en in het verkoopteam. Pas daarna zou hij de leiding krijgen. Dat bleek een gouden greep: Bernard wist hij met zijn veelzijdigheid, sociale vaardigheden en zijn warme uitstraling mensen binnen én buiten het bedrijf te enthousiasmeren en bouwde hij met tomeloze energie aan het merk. 

    Onder Bernard groeide Laurent-Perrier uit tot een champagnehuis van faam en formaat! Inmiddels hebben zijn twee talentvolle dochters Stéphanie Meneux de Nonancourt en Alexandra Pereyre de Nonancourt de leiding en staat het gehele team, onder leiding van keldermeester Michel Fauconnet, garant voor de verfijnde stijl van het huis.

  • Louis Roederer - Collection 243 (mousserend)

    • 0.75 liter

    Collection 243, vanaf het begin is de textuur vol en genereus en integreert hij op een vrij onverwachte manier een rijpheid die wordt geassocieerd met fruitige en meer verfrissende tonen. De wijn heeft een frisse, feestelijke finesse en in de mond heeft de wijn structuur, rijkdom en lengte. Het is een volle, complexe wijn die zowel modern als krachtig is en tegelijkertijd een geweldige klassieker blijft. Vinificatie. De wijn rijpt drie jaar in de kelders van Roederer en zes maanden op fles na de dégorgement. De 243 blend bestaat uit: • 59% Vintage 2018 • 31% Perpetual Reserve: (jaargangen 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017)• 10% Reserve wines oak aged: (jaargangen 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017). Geproduceerd door het grootste biodynamische wijnhuis van de champagne. Nationaal en internationaal erkend als een van de beste champagnes. Louis Roederer is in 2020 uitgeroepen tot Most Admired Champagne Brand. Omschrijving USP Geproduceerd door het grootste biodynamische wijnhuis van de champagne.,Nationaal en internationaal erkend als een van de beste champagnes.,Louis Roederer is in 2020 uitgeroepen tot Most Admired Champagne Brand.,Iedere Collection is uniek maar onmiskenbaar Roederer,34% van het sap ondergaat een malolactische vergisting.

  • Luigi Einaudi - Moscato d'Asti (mousserend) 2023

    • 0.75 liter

    In 1897 studeert de 23-jarige Luigi Einaudi af als econoom aan de Universiteit van Turijn. Van de opbrengst van zijn eerste boek koopt hij een boerderij in de Piemontese streek Langhe. Een succesvolle journalistieke, wetenschappelijke en politieke loopbaan volgt – Luigi Einaudi is na WO II de eerste president van Italië – maar hij blijft nauw betrokken bij de uitbreiding en ontwikkeling van zijn wijnbedrijf.

  • Moet & Chandon - Champagne - Ice Impérial - Rosé (mousserend)

    • 0.75 liter

    Champagne Ice Impérial Rosé, is de eerste en enige rosé champagne speciaal gecreëerd om op ijs te worden gedronken. Een nieuwe champagne proefervaring die plezier, frisheid en de vrije geest van de zomer samenbrengt. De pinot noir wijnen 45 tot 55% zijn hoekig en vineus en werden gekozen omwille van zowel de intensiteit van het fruit als de structurele integratie van de dosering. De ronde en vlezige Pinot meunier-wijnen 35 tot 45% werden geselecteerd om rijkdom en middentonen van harmonie en soepelheid toe te voegen. Chardonnay wijnen 5 tot 10% voegen een gepolijste zuurgraad toe. 20% tot 30% speciaal geselecteerde reservewijnen ronden de assemblage af door de intensiteit, rijkdom en consistentie te versterken.

  • Simonsig - Kaapse Vonkel - Rosé (mousserend) 2020

    • 0.75 liter

    Simonsig was het eerste wijnhuis dat een “Vonkelwijn” op de markt bracht. Talloze malen bekroond in Zuid-Afrika en daarbuiten. Geur en Smaak: Door het contact met het gistbezinksel ontstaat een rijke geur met noten- en citrusaroma's, biscuit en geroosterd brood. Romige mousse, volle en tegelijk complexe smaak met aangename zuren. Serveersuggestie: Te serveren als een feestelijk aperitief.

  • Simonsig - Kaapse Vonkel Brut (mousserend) 2020

    • 0.75 liter

    Simonsig was het eerste wijnhuis dat een “Vonkelwijn” op de markt bracht. Talloze malen bekroond in Zuid-Afrika en daarbuiten. Geur en Smaak: Door het contact met het gistbezinksel ontstaat een rijke geur met noten- en citrusaroma's, biscuit en geroosterd brood. Romige mousse, volle en tegelijk complexe smaak met aangename zuren. Serveersuggestie: Te serveren als een feestelijk aperitief.

Ga naar pagina:
| 1 |