• leveringskosten Verzend Kosten
 • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00
 • Goed verpakt

  Alle spullen worden zeer goed en persoonlijk door ons verpakt.

 • 24 uur

  Na betaling wordt de bestelling direct verzonden en binnen  24 uur in huis.

 • Service

  Zeer kundige mensen beschikbaar voor vragen en advies tijdens kantooruren.

x
Champagne
 • Delamotte - Champagne - Blanc de Blancs 2012 (mousserend) 2012

  • 0.75 liter

  Champagne Delamotte heeft dit jaar heel wat te vieren. Behalve dat zijn 260e verjaardag reden voor een feestje is, regent het hoge scores voor dit bijzondere champagnehuis!
  Zo werd Delamotte Blanc de Blancs 2012 tijdens het Perswijn Wijnconcours uitgeroepen tot beste champagne van 2020.

  Antonio Galloni van Vinous geeft dezelfde champagne maar liefst 94 punten en omschrijft hem als volgt: “Delamotte’s 2012 Brut Vintage is rich, creamy and super-expressive. […] Dried pear, white flowers, chamomile and mint are some of the notes that grace this exquisite understated Blanc de Blancs. The 2012 offers terrific depth and textural resonance in a creamy, expressive style that captures the radiant personality of the year and the understated, quiet voice that is such a Delamotte signature.

  Het mooiste nieuws is dat we van deze felbegeerde jaargang een beperkt aantal extra flessen hebben kunnen inkopen! En aangezien Champagne Delamotte zorgt voor een welkome sprankeling bij de champagneliefhebbers thuis, raden wij u aan snel te bestellen en u en uw vrienden te verrassen met deze unieke topchampagne!

 • Gosset - Grande Reserve - Brut (zonder doos) NIEUW

  Gosset - Grande Reserve - Brut (zonder doos) (mousserend)

  • 0.75 liter

  Het champagnehuis Gosset is gevestigd in het dorpje Aÿ. De kelders bevinden zich achter het huis in de bergen. Deze kelders voor de rijping zijn de diepste kelders van de champagnestreek. Hier rijpt ook de Gosset Grande Reserve Brut voor minimaal vier jaar, rust is zeer belangrijk bij het huis Gosset. De Grande Reserve Brut is een van de bekendste champagne van Gosset. Beoordeeld door Robert Parker met 91 punten en in de Wine Spectator met 93 punten.

 • Laurent-Perrier - La Cuvée Brut (mousserend)

  • 0.75 liter

  Laurent-Perrier wordt wereldwijd erkend als een van de grootste champagnemerken. De verschillende cuvées in het assortiment hebben elk hun eigen geschiedenis en persoonlijkheid. De verbindende factor is een stijl die gekenmerkt wordt door frisheid, zuiverheid en elegantie. Hoewel het huis in 1812 werd opgericht, kreeg het pas in 1881 zijn huidige naam, toen keldermeester Eugène Laurent en zijn vrouw Veuve Mathilde-Emilie Perrier het bedrijf overnamen en hun achternamen samenvoegden tot Laurent-Perrier. 

  Het grote succes kwam echter in de jaren ’50 van de vorige eeuw, met de komst van de legendarische Bernard de Nonancourt. Toen Bernard in 1945 in dienst kwam bij Laurent-Perrier, moest hij van zijn moeder eerst maar eens ervaring opdoen tussen de boeren, in de kelder, op de administratie en in het verkoopteam. Pas daarna zou hij de leiding krijgen. Dat bleek een gouden greep: Bernard wist hij met zijn veelzijdigheid, sociale vaardigheden en zijn warme uitstraling mensen binnen én buiten het bedrijf te enthousiasmeren en bouwde hij met tomeloze energie aan het merk. 

  Onder Bernard groeide Laurent-Perrier uit tot een champagnehuis van faam en formaat! Inmiddels hebben zijn twee talentvolle dochters Stéphanie Meneux de Nonancourt en Alexandra Pereyre de Nonancourt de leiding en staat het gehele team, onder leiding van keldermeester Michel Fauconnet, garant voor de verfijnde stijl van het huis.

 • Lenoble - Cuvée Intense (mousserend)

  • 0.75 liter

  Lenoble Champagne Cuvée Intense. De wijngaard van Lenoble beslaat 18 hectaren en dekt 60% van hun behoefte aan druiven. Dankzij het hoge percentage druiven dat onder volledige controle valt is Lenoble verzekerd van een voortzetting van de eigen stijl van hun wijnen. Druiven: 40% Chardonnay uit Chouilly, Grand Cru des Côtes des Blancs, 30% Pinot Noir uit Bisseuil, Premier Cru des Montagnes de Reims en 30% Pinot Meunier uit Damery.

 • Louis Roederer - Brut Premier Champagne (mousserend)

  • 0.75 liter

  Brut Premier is een mix van drie druivenrassen van minimaal vier oogstjaren Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. De vins de réserve, die worden toegevoegd na de dosage zijn gemiddeld 2 tot 5 jaar oud en bepalen in hoge mate de geheel eigen stijl van het huis. Brut Premier rijpt minimaal 4 jaar op fles alvorens in de handel gebracht te worden.
  Geproduceerd door het grootste biodynamische wijnhuis van de champagne. Nationaal en internationaal erkend als een van de beste champagnes. Louis Roederer is in 2020 uitgeroepen tot Most Admired Champagne Brand.

Ga naar pagina:
| 1 |